Restaurant

Asian Han Restaurant, Slovenia

Ljubljana, Slovenia

Designers:

About the project

GAO architects’ fundamental goal was to create an interior that gently entices onlookers and potential clients while at the same time hiding them from the noisy and illuminated area of the commercial shopping centre. This transition was made possible by the contrast and the rhythm of the facade with its interchanging transparent and full-bodied elements. They drew inspiration from the philosophical approach of Kengo Kuma, a master of Japanese architecture. Both the dim lighting and the balanced design of all special elements were used as a tribute to Asian design and its fundamental elements. Asian restaurant Han has become a friendly place that entices onlookers inside and makes them feel intimate with their companions and the food they came to enjoy.

Products Featured

Project info

Client:

Industry:

Size:

3,111 sq-ft.

Country:

Slovenia

City:

Ljubljana
Community
Project team   
Similar Projects