Co-working

Ayeka House Office, Tel Aviv

Tel Aviv, Tel Aviv , Israel

Designers:

About the project

Ayeka’s offices were designed as a co-working space with the main concept being a sort of street with the ambience of a European city – cozy, charming, laid-back, and with a sense of history. At the same time, the aim was to plug into the project’s setting the seam line between a busy area of workshops and flea markets, and prestigious residential neighborhoods, which drew on European architecture during their original construction.

The design challenge was to create a wide mix and variety of rooms for users of the complex, and to provide public spaces like a cafeteria, lounge area, entrance and visitor waiting-areas, formal and informal conference rooms, photography and broadcasting studios, and phonebooths for private conversations. Inspiration for Ayeka’s common spaces came from the encounter between the simultaneously gritty and polished appearance that typifies the complex – the elevators in the entrance wall have impressive wood panels against a background of a concrete wall dismantled from construction blocks and left in its raw state.

Project info

Industry:

Size:

30,139 sq-ft.

Address:

Tel Aviv

Country:

Israel

City:

Tel Aviv
Community

Project Managers:

Contractors:

Photographers:

Tags:

Project team   
Similar Projects