Region: INTERNATIONAL
Description

Designed by Vitale with fit-out by ZAR Obras y Servicios, The entrance to the center consists of a waiting area surrounded by a forest of  logs, a bicycle parking area and a unique pine wood slatted reception whose  geometry is framed in the stairwell. The spacious and bright training room has a specific artificial turf for the  development of pulling exercises, intense friction and heavy weights. The  colorful geometric pattern of the ceilings, in addition to acting as a tent that  surrounds the training area, resolves the discontinuity and the sloping of the  building’s downspouts to achieve a continuous surface.

The suspended lighting,  with a festive and carefree aesthetic, emphasizes the perception of finding  ourselves in a unique outdoor environment, with an honest and positive  character that transmits well-being to users.

Picture Credits – Santiago Martín