Restaurant

Glow Restaurant, Waldorf Astoria

Ithaafushi Island, Maldives

Designers:

About the project

Glow Restaurant, part of the Waldorf Astoria on the Ithaafushi Island, in Maldives, was designed by Stickman Tribe and conceptualised in the form of a greenhouse with a unique, interactive, garden-to-table dining experience. The menu offers meals made with farm fresh ingredients from the edible garden surrounding the space. The restaurant features an open, in-house kitchen with both indoor and outdoor seating. Natural tones and earthy colours make the space look fresh, airy and ‘healthy’. The seating arrangements are open yet relaxing for an overall unwinding approach for island users.

Project info

Industry:

Size:

4,370 sq-ft.

Address:

Ithaafushi Island

Country:

Maldives

Tags:

Project team   
Similar Projects