Region: INTERNATIONAL

Bar

More Fun Bar, Hangzhou

Hangzhou, China

Add to my boards

Interior Designers:

About the project

Based in Hangzhou, MORE FUN is a bar conceived by PIG DESIGN led by Li Wenqiang. Drawing inspiration from the Rubik’s cube, the design team reshaped the facade and spatial form and created a series of innovative scenes, to respond to the cultural context and the pattern of streets and alleys in Hangzhou and to create a destination secluded in the old neighborhood.  

Located in Jiefang Road adjacent to West Lake, the project occupies parts of the first and second floors of an old residential building at the street corner. The memory of the neighborhood and the fabrics of streets and alleys in its surroundings provide infinite possibilities for breeding future new lifestyles. Inspired by the staggered blocks of the existing building, the designers decided to take Rubik’s cube as the design concept. Cubic blocks at staggering heights interpenetrate each other, and window openings are subtly carved out on the exteriors. The square and round shapes form an irregular, intriguing polyhedron. 

Products Featured

Project info

Industry:

Size:

2,325 sq-ft.

Country:

China

City:

Hangzhou
Community

Interior Designers:

Photographers:

Project team   
Similar Projects