Residential

Nirvana House, Kuwait


26 May , 2019  

Designed by AGi Architects, Nirvana Home is a reflection of the culture within which it is developed. The ground level is a public floor dedicated to socialisation, for family gatherings and more. With this purpose in mind, the spaces were designed to look at one another, detached from the surroundings and interconnected through a series of courtyards. The interiors feature a series of geometric voids in grey polished marble, which contrast beautifully with the exterior’s white rough ceramic finish. The duality of textures is similar to those found in a marble quarry. The rooms on difference façades look towards the sea, while three-dimensional courtyards house the gardens and act as shared spaces for parents and children. The top floor holds the private spaces, and provides a visual over the indoor activities of the home without losing sight of the sea and the horizon.

















































Top

Inspiration delivered to your inbox!

Subscribe to our newsletter and get a weekly update of all the latest projects and articles from our team delivered directly to your inbox. Sign up today!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest