Restaurant

The Noodle House Restaurant, Dubai

Bahar 4 JBR, GM-08, The Walk, Dubai, United Arab Emirates

Add to my boards

Designers:

About the project

LXA were tasked with The Noodlehouse’s latest location in JBR. Designed over 2 floors, the brief was to create a more edgy spin on the current design language. An open kitchen was a must to show off the activated and busy workspace.

Spread over 2 floors, an impressive sculptural light feature makes the most of the mezzanine height. Gritty rustic finishes compliment the more high end timber detailing to create a cohesive space. Polished conctetefloors, gloss black painted bricks and exposed MEP are offset by bright murals and graphics which allow these elements to really pop.

Products Featured

Project info

Industry:

Size:

3,295 sq-ft.

Country:

United Arab Emirates

Completed On:

December, 2019
Community

Designers:

Contractors:

Project team   
Similar Projects