Region: INTERNATIONAL

Villa

Guan Zi Zai House, Beijing

Haidian District, Beijing, China

Add to my boards

Interior Designers:

About the project

Wang Daquan, the designer of Tanzo Space Design was commissioned to complete the landscape and interior design for a two-story house. This red brick building constructed by local workers is no different from other houses in the village.

A pavilion-like area was inserted in the center of the house, opening up the tense artificial interior space into the environment. Small amount of water was embedded in the sinking area enclosed by cement, among which the children often jump back and forth between the pools in the courtyard. The width of the water is just suitable for children’s stride.

Sitting around this small area shaped like a key, there are hundreds of millions of stars up in the sky and romantic moonlight nearby. The literati-style romance blends with the countryside, opening a life in a simple and lovely way. Taking advantage of the situation makes the emphasis relaxed, and Guan Zi Zai comes into being.

Products Featured

Project info

Industry:

Size:

4,758 sq-ft.

Country:

China

City:

Beijing

Completed On:

2022
Community

Interior Designers:

Project team   
Similar Projects