Villa

Costa Nova Apartment, Portugal

Gafanha da Encarnação, Portugal

About the project

This minimal apartment, designed and built by Gavinho Architecture and Interiors, is meant to portray the perfect cultural symbiosis between the iconic graphics of the haystacks of Costa Nova, Ria de Aveiro, and its modern interpretation, resulting in a space that is luminous. Interior architecture plays a massive role in the redesign, using linear play of walls and open spaces that completely transform this holiday home into an ultra unique environment. Shared social spaces include the living room, kitchen, outdoor garden, garden and swimming pool, that connect and flow seemingly as if in continuous flow. The notion of borders is lost when one realises that the interior extends to the outside through a glass cover designed to enjoy the heated pool 365 days a year.

Products Featured

Project info

Industry:

Size:

4,628 sq-ft.

Address:

Gafanha da Encarnação

Country:

Portugal
Project team   
Similar Projects