Consulting/Business Services

Board of Innovation Office, Antwerp

Lange Nieuwstraat 21-23 , Antwerp , Belgium

Designers:

Manufacturers:

About the project

The Board of Innovation’s new Antwerp headquarters needed to reflect their culture of dynamism and non-obviousness. The space also needed to support a variety of activities, such as focused work and meetings, collaboration and innovation, and of course, relaxation. Designed by Space Refinery, the chosen building is located in the heart of Antwerp and was built in the 1900s. The design mission was to transform the interiors of this unique structure, with all its character and history, into an inspiring and modern workspace for an innovative company of today. And the designers managed to achieve just that and more. The end result of the project was incredibly inspiring workspaces with quirky elements, including a red horse that appears as if to break through the wall, an element that definitely makes this office and location memorable.

Products Featured

Project info

Size:

9,149 sq-ft.

Address:

Lange Nieuwstraat 21-23

Country:

Belgium

City:

Antwerp
Community
Project team   
Brands   
Similar Projects