Film/Media/Publishing

IFLIX Office, Dubai


27 Dec , 2017  

Swiss Bureau Interior Design‘s brief by the client was to have a space that was fun and trendy – a place where the staff can work, but also relax, unwind and have fun before, during and after work. The aim was to design a space which included a great fit between the physical infrastructure of the office and the IFLIX organizational culture.

The design team created an industrial looking space, with an open ceiling, concrete flooring, a shipping container which houses the meeting rooms, and playful lighting features. In keeping with the budget at hand, they wanted to create something that is low cost but still looks cool and is practical. The office space comprises a varied range of spaces, a breakout, a relaxing corner, skype rooms, chill out room, open workplace and an open plan for informal meetings.

Using hues of red and black with neutral greys and white, the office feels young and fresh, inviting and energizing. With vintage lighting and funky graphics on the wall where work and fun are always in balance.

























Top

Inspiration delivered to your inbox!

Subscribe to our newsletter and get a weekly update of all the latest projects and articles from our team delivered directly to your inbox. Sign up today!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest