Region: INTERNATIONAL

Technology

Microsoft Office, Schiphol

Evert van de Beekstraat 354, Schiphol, Netherlands

Add to my boards

Interior Designers:

Manufacturers:

About the project

This Microsoft office in Schiphol was completed in collaboration with D/DOCK. The ‘Micro Policy’ concept developed by D/DOCK is based on the future vision of Microsoft, whereby they want to use the digital transformation of the world for a more meaningful world.

For this, the traditional office building has changed more into a hub. A public space where employees, partners, start-ups, scale-ups, students and children are all welcome. An external workplace where you still feel at home.

A working environment that increases the well-being of the users and ensures that people experience a happy and comfortable feeling at their workplace. It is in this way that a new culture and community is introduced – where people feel free and inspired to stimulate the positive aspects of digital transformation within society as a whole.

Products Featured

Project info

Industry:

Size:

8,999 sq-ft.

Country:

Netherlands

City:

Schiphol

Completed On:

2018
Community

Interior Designers:

Project Managers:

Project team   
Brands   
Similar Projects